Schoolfoto's van vroeger.

Na mijn kast op zolder nog eens opgeruimd te hebben in 2004, heb ik deze oude klasfoto's online gezet alvorens ze verloren moesten gaan. Hopelijk bezoekt er ooit wel eens een oude bekende mijn homepage, niet dat ik iedereen nog ken van op de klasfoto's maar een aantal gezichten blijven mij toch zeer bekend!

Ondertussen zijn we 2009 en ben ik zelf iets feller op zoek gegaan naar mogelijke contacten met deze oud-studenten. Via een paar namen die ik nog wist en google (mijne vriend) heb ik ondertussen toch al een deel oud-bekenden kunnen terug vinden. Walter Lippens heeft mij zeer zeker op een goed spoor gezet en met de hulp van Herwig Cabus ben ik, via de namen die hij nog exact wist, een heel eind verder gekomen. Verder hebben de andere ook een steentje bij gedragen bij het verder aanvullen van namen.

Wie zich of anderen zou herkennen op één van deze klasfoto's kan contact opnemen met mij, email adres: kdevoecht at gmail . com. Het email adres met spaties geschreven om spambots te misleiden, verwijder de spaties in het email adres!

De klasfoto's van 1971 en 1972 heeft Hugo Marien nog opgestuurd in 2015, spijtig genoeg is hij in 2019 overleden.

Misschien niet slecht om ook eens een forum op te zetten zodat info of anekdotes onder elkaar uitgewisseld kunnen worden?

Sint Rombouts College Mechelen

Technische School Mechelen TSM

Terug naar hoofdmenu